HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL- 12 – 18 DECEMBRIE 2022

0
212

Zodia Berbec

Grijă mare la modul de exprimare! De cele mai multe ori, transmiți informații și emoții care nu reflectă pe deplin realitatea. Nevoia ta impulsivă de a le spune celorlalți cum te simți înainte ca un lucru să se concretizeze poate duce la multe conversații frustrante. Mai ales pentru că ești și prea încăpățânat pentru a recunoaște când greșești. Prin urmare, este foarte important pentru tine să evaluezi situațiile de care te lovești înainte de a trage concluzii. Renunță la a mai argumenta lucrurile mărunte care nici măcar nu s-au întâmplat încă.

Zodia Taur

Energia pe care o primești săptămâna aceasta este direct proporțională cu vibrațiile pe care le emani. Dacă stai prea mult în preajma oamenilor lipsiți de energii, vei începe să le preiei atributele. Ferește-te, așadar, de „vampirii energici”. Capacitatea lor de a schimba felul în care te simți se datorează faptului că ei nu se află într-o stare emoțională grozavă. Pentru a rămâne liniștit/ă spiritual, este esențial să fii alături de oameni care îți oferă multă dragoste și gânduri bune.

Zodia Gemeni

Emoțiile sunt mari săptămâna aceasta, din cauza faptului că simți că nu primești prea multă dragoste de la persoana iubită. Nu lăsa lipsa de comunicare să te doboare. Va trebui să iei frâiele situației și să îi spui că aveți nevoie de mai  mult timp împreună pentru a vă conecta. Când discutați această problemă, asigurați-vă că sunteți calmi și evitați criticile.

Zodia Rac

Nu exagera cu generozitatea săptămâna aceasta. Riști să faci o gaură neprevăzută în buget. Nu cheltui în exces pe cadourile pentru prieteni și familie. Cel mai bine este să faci daruri simbolice sau să stabilești un buget strict pentru a te asigura că nu rămâi fără bani după sărbători. Poți, de exemplu,  face prăjituri sau fursecuri cu mesaje personalizate pentru fiecare prieten sau membru al familiei. Cadourile simple, dar făcute cu dragoste sunt mereu cele mai apreciate de Crăciun.

Zodia Leu

În această săptămână, s-ar putea să simți că toți ceilalți nu apreciază bunătatea pe care le-o oferi. Prietenii “uită” să-ți mulțumească pentru efortul depus în relațiile cu ei. Nu te bosumfla din atâta lucru. Vin sărbătorile! Ia o pauză și detașează-te de ceilalți. Acordă-le timp să-și dea seama că au greșit și lasă-i, mai întâi, să-ți ceară scuze fără să-i critici.

Zodia Fecioară

Deși nu ești o persoană care să-i ia peste picior pe alții, de data aceasta faci o excepție – mai ales pentru că unii dintre așa-zișii tăi „prieteni” devin răutăcioși fără motiv. Nu-i lăsa pe ceilalți să arunce vina pe tine dacă se întâmplă câte o boacănă la locul de muncă. Nimeni nu trebuie să pună presiune pe tine. Fii mai curajos/curajoasă și exprimă-ți clar punctul de vedere.

Zodia Balanță

Probleme la locul de muncă, ia atitudine! Din păcate, iarăși nu te-ai pregătit pentru ședințe și iar te tentează să cauți scuze pentru a evita situațiile jenante. Întreabă-te, mai întâi, dacă vrei să continui așa, înainte de a merge mai departe. Renunță la “scurtături” și du-te direct pe calea cea mai lungă și anevoioasă. Vei vedea că doar așa vei demonstra ceea ce poți cu adevărat.

Zodia Scorpion

Un flirt recent te face să roșești 24 de ore din 24.  A trecut ceva vreme de când nu te-ai simțit în atenția ochilor dulci ai altcuiva, iar acum schimbul de priviri a fost chiar profund. Fii îndrăzneț/îndrăzneață și lansează invitația la o cafea. Acum e momentul.  Chiar dacă deveniți doar amici, tot ai ceva de câștigat.  La urma urmei, scânteia și conexiunea nu s-au întâmplat degeaba.

Zodia Săgetător

Ești în “turneul de scuze al anului”, după toate declarațiile emoționante intense care au avut loc în ultimele zile. Dar poate ceilalți nu vor să audă scuzele tale acum. Singura modalitate de a gestiona această problemă este să fii 100% real/ă și direct/ă. Asumă-ți responsabilitatea și pentru acțiunile personale. Acest lucru îi va reasigura pe ceilalți de prețuirea ta față de ei și va remedia situația înainte ca aceasta să devină mai gravă decât e.

Zodia Capricorn

Pesimismul, cinismul și lipsa de sprijin dor diferit atunci când vin de la prieteni. Cu toate acestea, ceilalți reacționează  doar la dispozițiile tale. Dacă vrei să creezi o dinamică mai bună cu cei din jurul tău, schimbă-ți energia. Cu cât ești mai pozitiv și mai relaxat cu ei, cu atât va fi mai bine pentru viitorul relațiilor tale.

Zodia Vărsător

S-ar putea să vrei să ții un jurnal pe noptieră săptămâna aceasta, deoarece ești pe cale să primești câteva mesaje în visele tale. Cu alte cuvinte: există multă claritate și în ceea ce rămâne nespus. Apoi, apar surprize pe plan amoros, care îți vor aduce o fericire neașteptată la o întâlnire total neprevăzută. Farmecul tău este din alt univers acum, așa că profită de el.

Zodia Pești

Cu toții avem momente în care vrem să fim în atenția celorlalți. Săptămâna aceasta, tu vrei să strălucești și să obții recunoaștere și dragoste de la oameni, ceea ce înseamnă că vei tinde să exagerezi în intenția de a căuta lumina reflectoarelor. Nu te supăra prea tare dacă reacția celorlalți nu va fi cea pe care o așteptai. Gândește-te că unii sunt pur si simplu invidioși fără să aibă ceva personal cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

60 + = 68