ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI IMPUNE RESTRICȚII MAȘINILOR PE O ARTERĂ IMPORTANTĂ DIN MUNICIPIUL BUZĂU

0
188
Sursa foto: Arhivă// centenarbuzau.ro

Astăzi, când va avea loc antrenamentul general al militarilor, în intervalul orar 8.00-13.00, traficul va fi restricționat în zona patinoarului, pe Calea Eroilor, de la rond Kaufland Sud până la intersecția cu bulevardul Mareșal Alexandru Averescu și pe bulevardul Mareșal Alexandru Averescu până la intrarea în U.M. 02470 Buzău. Aceleași restricții, în același interval orar, vor fi instituite și pe data de 1 decembrie. Tot astăzi, în timpul antrenamentului oficial, dar și 1 pe decembrie, în timpul desfășurării ceremoniei, între orele 8.00-13.00, vor fi  interzise oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe strada Aerodromului, Calea Eroilor, în zona patinoarului, Kaufland Sud si Aleea Căprioarei.

În contextul desfăşurării festivităţilor dedicate Zilei Naţionale a României, joi, 1 decembrie, între orele 09.00-13.00, accesul maşinilor va fi restricţionat pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu până la intersecţia cu str.Spiru Haret şi pe Calea Eroilor până la intersecţia cu Şoseaua Nordului. În aceeaşi zi, până la încheierea festivităţii, se va interzice oprirea/staţionarea autovehiculelor pe bulevardul Unirii şi pe strada Aerodromului, străzi laterale Cimitirului Eroilor. Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto.

Pentru evitarea aglomerării arterelor rutiere sau a ambuteiajelor ce pot apărea conducătorii auto trebuie să respectele indicațiile polițiștilor rutieri, să adopte o manieră prudentă de conducere, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a direcţiei de mers şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 65