HOROSCOP 25 FEBRUARIE – 03 MARTIE 2022

0
83

Berbec – Ecoul celor discutate și petrecute acum va răsuna multă vreme de acum încolo. Ești animat de gânduri mărețe, nobile, astfel că sunt șanse de materializare a unor planuri personale ticluite mai demult. Se pot reconfigura unele proiecte profesionale.

Taur – Aparent există oportunități de colaborare cu ceilalți, dar sunt numai aparențe. Există hibe ascunse care îți pot dăuna în viitor, dacă acum accepți sarcini profesionale noi. De asemenea, și oficializarea unei relații matrimoniale este de evitat, deocamdată.

Gemeni – Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, mai ales energia vitală, vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează.

Rac – Ești dornic de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Există animozități clare între tine și persoana iubită sau copii, pe care trebuie să le iei în seamă și să le rezolvi. Este nevoie să faci față provocărilor parteneriale.

Leu – Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Ține-ți firea și nu te lăsa luat de valul emoțiilor. Posibile neplăceri de la și prin copii. La serviciu sunt multe provocări, unele de-a dreptul foarte surprinzătoare.

Fecioară – Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Vorbește puțin despre tine și ascultă mai mult la ce spun alții. Vei fi foarte surprins de câte vei afla spre folosul tău. Surprize de proporții din partea celor dragi.

Balanță – Apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel prin situații ciudate. La finalul săptămânii se conturează discuții familiale.

Scorpion – O perioadă controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri. Relațiile cu anturajul sunt surprinzătoare și stau pe un bulgăre de dinamită.

Săgetător – Ai nevoie de odihnă. Ține cont de nevoile organsimului tău și îngrijește-te pe îndelete. Este bine să achiziționezi numai ceea ce-ți este strict necesar acum. Sunt posibile surprize de proporții în plan financiar, mai ales în ceea ce privește secțiunea venituri salariale.

Capricorn – Dialogurile și activitățile comune cu persoanele din mediul profesional sunt îngreunate și pot reveni din trecut unele secvențe. Se recomandă prudență. Ești tentat să depui eforturi mari în aceste activități și în aceste relații, dar rezultatele nu vor fi cele scontate acum.

Vărsător – Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. Se pare că ești ademenit să lucrezi mult prin plăți suplimentare la salariu. De mare folos îți vor fi discuțiile cu prietenii. Fii prudent atât în privința sănătății, cât și în plan profesional.

Pești – Mentalul îți este răscolit, astfel că ar fi bine să eviți discursurile publice și deciziile majore. Posibile călătorii, demersuri în acest sens și discuții cu persoane aflate în alte țări. Dorința sufletească de rafinare poate fi ușor de îndeplinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 90