DOAR EGAL, ÎN DEPLASAREA DE LA TIMIȘOARA

0
251
Foto arhiva

Handbal Club Buzău a obținut doar o remiză în deplasarea de la Timișoara, cu Politehnica, după un meci în care au fost la conducere aproape tot timpul de joc.  Prima repriză a fost dominată tactic de Buzău, trupa lui Pero Milosevic fiind echipa care s-a aflat la conducere pe tabela de marcaj, dar care nu s-a distanțat la mai mult de două goluri. La pauză scorul era egal, 13 la 13, scor oarecum nedrept, față de derularea ostilităților.

În repriza secundă, tot buzoienii au fost mai incisivi, chiar dacă Timișoara se afla în mare criză de puncte. Handbal Club a menținut avantajul minim, distanțându-se, cu trei minute înainte de ultimul fluier la două goluri. Din păcate, n-au reușit să profite de momentul bun, timișorenii revenind neverosimil pe tabelă, în ultimul minut. Buzăul a ratat două aruncări consecutive în ultimul minut și meciul dintre SCM Politehnica Timișoara și Handbal Club Buzău s-a terminat la egalitate, scor 27-27.

Pentru handbaliștii buzoieni urmează acum două partide de foc, în interval de câteva zile, cu CSM București, acasă, și CSU Suceava, în deplasare. Punctul obținut în Banat menține Buzăul pe locul 10 în Liga Națională. Timișorenii sunt pe poziția a unsprezecea, la patru lungimi distanță, dar cu un meci mai puțin disputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 61