HOROSCOP 15 – 21 OCTOMBRIE 2021

0
172

Berbec – O perioadă solicitantă în plan profesional. Reuniuni oficiale cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dezbateri pe teme socio-profesionale, un carusel de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de înțeles și de gestionat pe alocuri.

Taur – Demersurile intelectuale și relațiile cu străinătatea predomină în aceste zile. Este posibil să călătorești, să te implici în diverse studii sau să relaționezi cu persoanele aflate departe de granițele țării. Ai spor și succes în comunicare și în tot ce ține de realizarea documentelor și actelor personale.

Gemeni – Este nevoie să achiți facturi, taxe restante sau să relaționezi cu instituții financiare. Se recomandă prudență, deoarece în umbră există detalii financiare ascunse. Ar fi bine să rezervi momente liniștite și să analizezi pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Rac – Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin. Discuții importante pe teme socio-profesionale, dar și desfășurarea unor activități comune. Posibil să primești oferte de colaborare de la și prin prieteni. Acceptă-le cu drag!

Leu – Multă forfotă în zona profesională. Pe lângă sarcinile curente pe care le ai de îndeplinit la serviciu vor interveni altele urgente, propuse de către șefi. Ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să-ți dozezi eforturile! Ești susținut și apreciat bine de către toată lumea, dar sănătatea este vulnerabilă.

Fecioară – Persoana iubită și copiii au nevoie de prezența și eforturile tale, bine fiind să le oferi din plin. Cu toate că sunt posibile controverse, discuții aprinse, una dorești tu, alte doresc ei – există șanse mari de a ajunge la un numitor comun. Sănătatea este vulnerabilă.

Balanță – Te poți ocupa cu succes de un hobby sau te poți întâlni cu prietenii la o șuetă. Sunt momente bune pentru amuzament și pentru schimb de informații prețioase. Sunt posibile schimbarea condițiior de muncă și a legislației aferente. Acordă atenție și sănătății!

Scorpion – Socializarea este activitatea de bază. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, chiar și planuri de studii sau de perfecționare necesare în domeniul profesional în care activezi. Ar fi bine să te lași purtat de imaginație.

Săgetător – Ești preocupat de aspectele materiale ale vieții cotidiene. Primirea salariului, dezbateri pe acest subiect, aflarea unor informații privitoare la schimbarea condițiilor de muncă – toate acestea te vor pune serios pe gânduri. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea.

Capricorn – Ești în formă, astfel că îți poți trasa planuri mărețe atât în plan personal, cât și în plan profesional. Ești susținut de către persoana iubită și de către copii, ceea ce este mare lucru. Bine ar fi să urmezi sfaturile primite și chiar să acționezi la unison cu persoanele dragi.

Vărsător – Ești retras și dornic de a sta mai mult tu cu tine, în locurile dragi sufletului tău. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu oameni de încredere și rezolvarea unor chestiuni personale pe care trebuie să le știi doar tu și cei foarte apropiați.

Pești – Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt foarte importante, de aceea fii prudent și implicat serios în aceste relații.  Pe de altă parte, ai nevoie de momente de odihnă și detașare de cotidian. Se pot accentua unele probleme de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 55