A 8-A VICTORIE PENTRU FC BUZĂU

0
332

FC Buzău numai pierde niciun punct, în liga a 2-a de fotbal. Echipa din Crâng a reușit, sâmbătă, a opta victorie consecutivă, cu Csikszereda, la Miercurea Ciuc. Trupa lui Cristi Pustai a deschis scorul repede, prin Chică Roșă, atacantul împrumutat de la Botoșani reușind să profite de o nesincroniare a fundașilor centrali adverși și să finalizeze cu stângul.

Gazdele au reușit să egaleze chiar înainte de pauză, prin Lorant Kovacs. Fotbalistul împrumutat de la Sepsi a profitat de o carambol în careul buzoian, după o lovitură liberă laterală. Tot Csikszereda a punctat și după pauză, prin același Kovacs. Mijlocașul a reluat în plasă după ce portarul Stoian a ezitat să atace un balon centrat pe jos, a întârziat să degajeze dându-i ocazia fostului mijlocaș de la U. Cluj să reia nestingherit în poarta buzoiană.

Zamfir, fundașul dreapta al Buzăului, a scos un penalty în minutul 67, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Pațurcă. Pe final, FC Buzău a forțat victoria, reușind să obțină toate cele trei puncte după execuția de generic a fundașului uruguayan Ariel Lopez, același care adusese egalarea în partida de cupă cu Academica Clinceni. Urcat în atac, Lopez a reluat din vole, de la 20 de metri, după o deviere a lui Chică Roșă.

În urma succesului de sâmbătă, FC Buzău și-a consolidat poziția a șasea în clasament, loc de play-off. Etapa viitoare, pe Stadionul din Crâng, elevii lui Cristi Pustai îi vor primi pe cei de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 61 = 71