DUEL DE FOC PENTRU HANDBALISTELE DE LA SCM GLORIA BUZĂU ÎN LIGA FLORILOR

0
79
Sursa foto: Arhivă

În al doilea meci al sezonului disputat în Sala Sporturilor din Buzău, jucătoarele antrenate de Aurelian Roşca vor întâlni, sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale, pe SCM Rm. Vâlcea. Clubul din Crâng a început deja pregătirea acestui joc şi a anunţat cum va decurge procesul de ticketing şi care sunt regulile de acces la partida de sâmbătă.

SCM Gloria Buzău va scoate la vânzare bilete la preţul de 30 de lei, care pot fi deja achiziţionate on-line, dar și de la punctele speciale de vânzare. De asemenea, fanii handbalului îşi pot achiziţiona, în continuare, abonamente pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu, în sezonul competiţional 2021-2022 al Ligii Naţionale, în Cupa României şi în Liga Europei, la preţul de 350 lei.  Pensionarii şi studenţii, în limita locurilor disponibile, beneficiază de o reducere cu 50 la sută, adică 175 lei. Abonamentele se vând doar pentru sectorul E.

Accesul minorilor în Sala Sporturilor se face doar în anumite condiţii. Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza documentelor de identitate. Însoţitorii copiilor, ce depăşesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here