HOROSCOP 3-9 SEPTEMBRIE 2021

0
456

Berbec – Ai tot așteptat să primești niște răspunsuri în urma unei discuții destul de aprinse și iată că vei putea să îți iei o grijă de pe suflet din această direcție. Chiar dacă nu te vor mulțumi într-o măsură sporită, tot te vor ajuta să treci peste această etapă.

Taur – Vei fi destul de nostalgic, iar cei din jur, în special cei dragi, nu vor reuși să te înțeleagă. Poate ar fi cazul să apelezi la sfatul unei persoane care s-a mai confruntat cu o astfel de situație.

Gemeni – Te împarți între slujbă și prieteni. Ai multă treabă la job, însă o parte dintre prieteni par să aibă nevoie de tine, pentru a-i ajuta să rezolve niște probleme care par a fi destul de serioase..

Rac – Reușești să obții o parte din laudele așteptate. Se pare că cineva este atent la toate mișcările pe care le faci și știe exact când și când nu trebuie să intervină pentru a te sfătui în ce direcție să pornești..

Leu – Curiozitatea te va băga într-un mic bucluc în cursul acestei săptămâni. Pentru a nu ajunge protagonistul unui film prost, ar fi bine să identifici momentul oportun în care să te retragi și să nu te mai implici în niciun fel.

Fecioară – Vei avea parte de unele avansuri în cursul acestor zile. Se pare că cineva te urmărește de ceva timp și este atent la tot ceea ce faci pentru a putea să identifice care sunt preferințele tale, din mai multe puncte de vedere. Vei acorda mai multă importanță aspectului fizic de acum înainte.

Balanță – Multe lucruri interesante se pregătesc pentru tine, fără ca tu să bănuiești ceva. Unele persoane nu au avut o atitudine tocmai bună față de tine și vor să se asigure că îndreaptă orice greșeală pe care au făcut-o.

Scorpion – Vei trăi o experiență nouă, posibil chiar unică. Acest lucru te va face să vezi lumea cu alți ochi de acum înainte și vei reuși să te lămurești în privința unor lucruri care până acum nu reușeai să le percepi sub nicio formă…

Săgetător – Ești norocosul zodiacului în această săptămână. Vei lua parte la un proiect foarte important și avantajos din punct de vedere financiar, iar veștile bune vor veni una după alta. Timpul petrecut alături de cei dragi va fi mai productiv ca niciodată și vei reuși să scapi de unele griji..

Capricorn – Vrei să petreci mai mult timp alături de cei dragi, motiv pentru care îți vei lua liber câteva zile de la slujba ta. Ai impresia că relația ta cu aceștia s-a răcit destul de mult și nu mai vrei ca lucrurile să evolueze într-o direcție care nu te mulțumește.

Vărsător – Vei avea de făcut numeroase deplasări în interes de serviciu. Chiar dacă nu ești încântat de acest lucru, micile bonusuri pe care le vei câștiga în urma lor vor reuși să te motiveze astfel încât să nu cedezi.

Pești – Chiar dacă gândul tău zboară numai la distracție, ești nevoit să te concentrezi asupra slujbei tale. Unele probleme sunt mai greu de soluționat, așa că indicat ar fi să te axezi în cea mai mare parte asupra lor și să nu te gândești doar la cai verzi pe pereți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 76