HOROSCOP 12-18 MARTIE 2021

0
236

Berbec – În urma evenimentelor în care ai fost și mai ești încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu te vei hotărî să renunți, atât la unii cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate.

Taur – Multe controverse în plan profesional. Imaginea ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe.

Gemeni – Perioada te găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate.

Rac – Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale.  De asemenea, se vor evidenția și dialogurile cu oameni erudiți.

Leu – În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape.

Fecioară – Multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp.

Balanță – Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună.

Scorpion – Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu neamurile. Treburi gospodărești de mare anvergură și cu efecte pe termen lung.

Săgetător – Perioada aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere.

Capricorn – Cheltuielile îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene.

Vărsător – Ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte.

Pești – Ești tulburat, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 20