SOCIETATEA TUC RÂMNICU SARAT ARE DE ASTĂZI O NOUĂ CONDUCERE

0
437

Mandatul directorului Sandu Ciobotă a expirat, iar postul său a fost preluat de Ștefăniță Drăgan, angajat al societății. Noul director își propune să continue proiectele demarate de Sandu Ciobotă și să modernizeze societatea de transport din Râmnicu Sărat. Ștefăniță Drăgan este angajat al TUC din anul 2014, iar în ultimii trei ani, a fost manager de transport al societății.

Sandu Ciobotă a deținut funcția de director al societății TUC din septembrie 2016. Încă de la începutul mandatului, Ciobotă și-a propus redresarea și modernizarea societății de transport. Consiliului de Adminstratie al societății TUC Râmnicu Sărat s-a întrunit ieri, în vederea prezentării raportul de predarea de gestiune. Fostul director afirmă că în prezent societatea nu are nicio datorie către furnizori.

Sandu Ciobotă recunoaște că a pregătit din timp un înlocuitor pentru funcția de conducere, astfel încât TUC să își continue activitatea în bune condiții. Fostul director consideră că noul șef poate lua cele mai bune decizii în perioada următoare, având în vedere situația financiară bună pe care o moștenește. De-a lungul anilor, Sandu Ciobotă a mai fost directorul Acvaterm și al Administrației Domeniul Public Râmnicu Sărat, dar a lucrat și în mediul privat aproape trei decenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =