TRASEU PE MASIVUL PENTELEU

0
443

Societatea Exploratorilor caută voluntari care să ajute la amplasarea unui stâlp pe vârful Penteleu din Masivul Penteleu, cel mai înalt vârf din Munții Buzăului. Evenimentul, care se va desfășura în weekend-ul 23-25 octombrie 2020, este accesibil tuturor persoanelor indiferent de vârstă, dar cu puțină experiență pe munte și cu echipament adecvat.

Participarea este gratuită și se face pe proprie răspundere. Copiii vor fi insoțiți de minim un adult. Gradul de dificultate este unul greu, traseul are o lungime de aproximativ 25 de km plus o diferență de altitudine de aproximativ 1300 de metri. Acțiunea se va derula pe durata a 3 zile: vineri, sâmbătă și duminică.

Echipamentul necesar, care este obligatoriu, trebuie să fie format din cort, sac de dormit, încălțăminte cu talpa profilată, rucsac, tricou de schimb, polar, pelerină de ploaie, apă (minim 1,5L/persoana), hrană (recomand fructe și legume proaspete). Desigur că nu vor limpezi multe zâmbete şi voia bună. Trebuie menționat că pe durata evenimentului se vor respecta toate restricțiile în vigoare privind lupta împotriva COVID19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 28