BROȘURĂ ELECTRONICĂ ,,ÎMPREUNĂ ÎN EUROPA”, REALIZATĂ DE PROFESORI DIN BUZĂU ȘI CROAȚIA, LANSATĂ ON-LINE

0
519

Încă din 1991, elevi și profesori ai Colegiului Economic Buzău au fost implicați în cei 29 ani în nenumărate proiecte internaționale cu rezultate benefice pe plan personal, instituțional, comunitar. Acest lucru a dus și la obținerea titlului de Școală Europeană de 6 ori, performanță cu care se pot lăuda numai 10 școli din întreaga țară. Pentru a valoriza această experiență și pentru a asigura o diseminare cât mai bună a bunelor practici deprinse în 2018 a fost inițiat un proiect ambițios: ,,Împreună în Europa”. Anul acesta, a treia ediție a însemnat și o nouă provocare cauzată de condițiile speciale de izolare. Chiar și în aceste condiții, broșura a fost realizată cu succes, cu participarea unui număr de 30 de profesori din România și Croația.

Broșura electronică ”Împreună în Europa”, a fost lansată on line pe data de 9 mai, pentru a sărbători în acest fel Ziua Europei. Au participat la realizarea ei elevi și profesori din școli buzoiene: Inspectoratul Școlar Buzău, Școala Gimnazială George Emil Palade Buzău, Colegiul Economic Buzău, Școala Gimnazială Măgura, Liceul Teoretic Alexandru Marghiloman, Liceul Agricol Dr C. Angelescu  Buzău. Dar ne-am bucurat și de participarea cu exemple de bună practică a colegilor din Croația, reprezentanți ai: Ekonomska škola Braća Radić, Đakovo, Croatia, Srednja škola Donji Mihljac, Donji Miholjac, Croatia, EuroCompetent – private entity offering service sin education, culture and intellectuall services.

Broșura a fost realizată în cadrul unui parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Colegiul Economic Buzău. Coordonatorii acestei ediții sunt  Prof. Poștovei Cătălina Ileana,  Prof. Lungu Marioara,  Prof. Popa Maria,  Prof. Nicolae Valeriu Tony. Broșura poate fi vizualizată accesând linkul: https://issuu.com/clubuldepresa/docs/impreuna_in_europa_-_brosura__2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 67