HOROSCOP 20 MARTIE – 2 APRILIE

0
194

Berbec – Apar discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase te vor face să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Însă, discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viață.

Taur – Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Prudență, discernământ, răbdare!

Gemeni – Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi.

Rac – Multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocupă-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul.

Leu – Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune pentru a lămuri ches­tiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să te menajezi.

Fecioară – Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupări importante. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente.

Balanță – Ești vorbăreț, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți.

Scorpion – Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere.

Săgetător – Ești gânditor și destul de retras. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale.

Capricorn – Ai stări interioare controversate, astfel că reacțiile tale vizavi de ceilalți și de evenimentele în care ești implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi ușoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Relațiile de prietenie nu mai sunt ce au fost.

Vărsător – Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Dorința de a medita în taină la treburile tale este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere.

Pești – Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă, prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here