PARCĂRILE DE REZIDENȚĂ DIN RÂMNICU SĂRAT NASC ÎN CONTINUARE DISPUTE ȘI CONTROVERSE

0
794
Sursa foto: Arhivă

Parcările de rezidență reprezintă în continuare o problemă importantă. Este și motivul pentru care Primăria a organizat, luna trecută, o dezbatere publică la care au participat membrii Consiliului de Administrație ai societății Acvaterm, reprezentanții asociațiilor de proprietari, dar și consilieri locali. Primarul Sorin Cîrjan spune că noul regulament de organizare și funcționare al parcărilor de rezidență va intra în vigoare în ianuarie 2021.

Pentru că numărul autoturismelor crește de la an la an, în Râmnicu Sărat se înregistrează un deficit al locurilor de parcare. Până anul viitor, responsabilii Primăriei vor să extindă parcările cu câteva sute de locuri. De asemenea, pe aleile dintre blocuri, acolo unde spațiul permite, vor fi instituite sensuri unice.

Cetățenii solicită reprezentanților Primăriei Râmnicu Sărat să țină cont de toate propunerile făcute pentru noul regulament, astfel încât deciziile luate să nu creeze și mai mult haos în parcările de rezidență. În prezent, în municipiul Râmnicu Sărat sunt marcate și date în folosință 2737 locuri de parcare de reședință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 84