SE CAUTĂ VOLUNTARI

0
696

Copiii din căsuţele de tip familial din Râmnicu Sărat au nevoie de prieteni voluntari care să le fie alături în acest an școlar, să îi învețe și să îi încurajeze. Organizația ,,Ajungem Mari” căută în continuare voluntari inimoși, din orice domeniu de activitate, dispuși să meargă în centrele de plasament, trei ore pe săptămână, timp de cel puțin 8 luni, să petreacă timp cu copiii, să îi ajute la teme, să recupereze materia școlară și să se bucure de jocuri și activități interactive.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii vor susține ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele. Voluntarii din Râmnicu Sărat sunt bucuroși pentru că au reușit să rupă din timpul lor și să-l ofere celor mici. Voluntarii ,,Ajungem MARI” sunt în general adulți, studenți sau liceeni, de peste16 ani, persoane comunicative, implicate și dornice să îi ajute pe copii.

Cei care vor să își folosescă pasiunile și abilitățile în sprijinul nevoilor copiilor, se pot înscrie pentru a deveni voluntari până pe 9 februarie. ,,Ajungem MARI” este singurul program demarat de o Asociație non-guvernamentală care susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate. Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate. Programul educațional ,,Ajungem MARI” a demarat în 2014, iar scopul este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 44