HOROSCOP 7-13 FEBRUARIE

0
565

Berbec – Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane.

Taur – Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo.

Gemeni – Transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă nu vei înțelege mare lucru acum, iar senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează-te de toate!

Rac – Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde și la răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat.

Leu – Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare!

Fecioară – Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii!

Balanță – Vei fi animat de gânduri mărețe, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat.

Scorpion – Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săpătmână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu partenerul de viață, cu neamurile, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine, și de aceste persoane.

Săgetător – Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel.

Capricorn – Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organismului și să apelezi la ajutor de specialitate.

Vărsător – Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață.

Pești – În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar înconjurate de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 70