CONCURS DE EXPLORARE URBANĂ

0
216
Sursa foto: Facebook/Societatea Exploratorilor

Societatea Exploratorilor organizează, pe 21 septembrie, ediţia a doua a Concursului de explorare Urbană, concurs de orientare adresat tuturor iubitorilor de activităţi în aer liber ce se desfăşoară în Parcul Alexandru Marghiloman din Buzau.

Evenimentul stimulează abilităţile de organizare, de coordonare şi mai ales de cooperare ale concurenţilor, provocându-i să dezlege pe parcursul unui itinerar ghicitori, să se orienteze folosind busola şi să rezolve jocuri pentru a acumula puncte.  Concursul se adresează atât persoanelor care doresc să practice activităţi sportive de orientare într-o formă organizată şi distractivă, cât şi celor care nu au astfel de noţiuni, în dimineaţa respectivă fiind organizat şi un atelier de iniţiere în tainele orientării.

Participarea se realizează pe diverse categorii, în funcţie de vârstă şi nivelul de pregătire: liceeni, feminin, family şi exploratori, în echipe formate din trei membri. Nu există un număr limită de concurenţi, dar sunt aşteptate să-şi facă apariţia în jur de 200 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here