DONEAZĂ PENTRU ANASTASIA!

0
1603

 

,,Donează pentru Anastasia!”. Este îndemnul a zeci de tineri din Rm Sărat care au demarat o companie umanitară cu scopul de strânge banii necesari pentru tratamentul unei fetiţe de 4 ani diagnosticată cu encefalita autoimună. Entuziaşti şi plini de speranţă, tinerii implicaţi în această campanie, îi îndeamnă pe toţi oamenii cu suflet să doneze orice sumă de bani pentru ajutorarea micuţei din Rm sărat.

Părinții fetiţei din Rm. Sărat cer ajutorul semenilor, pentru că au nevoie disperată de o sumă imortanta de bani, poentru tratamentul micuţei Anastasia. Impresionaţi de drama familiei Balaș, tinerii din federaţia F.O.R.T.E.S. au iniţiat campania umanitară ,,Donează pentru Anastasia!” prin care îşi propun să strângă banii necesari pentru ajutorarea micuţei. Acţiunea de strângere de fonduri începe de astăzi.

Campania umanitară se va desfăşura cu ajutorul voluntarilor din federaţia F.O.R.T.E.S, care vor merge în toate şcolile şi liceele din municipiul Rm Sărat, cu o urnă. Fiecare tânăr implicat în campania umanitară poartă un ecuson distinctiv, iar toţi cei care donează sume de bani sunt înregistraţi într-un borderou de donație numerotat, semnat și ștampilat de Federația FORTES.

În prezent, Anastasia se afla internată într-un spital din Bucureşti, iar starea ei de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

Persoanele care vor să ajute familia Anastasiei pot face donații în contul bancar RO93BTRL01001201A30411, deschis la Banca Transilvania, pe numele mamei fetiței, Baruș Alina Lucia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 73 = 82