ÎNCEPÂND DE ASTĂZI, CARMEN ICHIM S-A ALĂTURAT ECHIPEI PRO ROMÂNIA – BUZĂU

0
230

Fostul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, a făcut, în urmă cu puțin timp, anunțul pe pagina sa de Facebook, potrivit căruia, începând de astăzi, se alătură echipei PRO ROMÂNIA. În postarea sa a menționat și care au fost motivele ce au determinat-o să ia această decizie. ,,Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!

Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare. Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU ,de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!”, a precizat fostul prefect al județului Buzău.

După plecarea de la Casa Albă, Carmen Ichim a lăsat să se înţeleagă că este interesată să intre în cursa pentru Primăria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here