ACȚIUNI TEMATICE ÎN ”SĂPTĂMÂNA VERDE”

0
221

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat vor marca ,,Săptămâna verde,, cu acțiuni tematice menite a-i încuraja pe copii să aibă grijă de natură. ”Săptămâna Verde” este un program național dedicat educației pentru protejarea mediului și prevenirea schimbărilor climatice. Prin acțiunile desfășurate cadrele didactice urmăresc creșterea gradului de implicare a elevilor în formarea unor competențe pentru mediu, precum și conștientizarea impactului acțiunilor asupra mediului.

Pe parcursul săptămânii viitoare, elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,,  vor aborda diverse teme legate de mediu și schimbările climatice.

În unitatea de învățământ din Rm. Sărat se mai derulează un alt proiect cu tematică similară.

În anul școlar 2023-2024, programul național ,,Săptămâna verde,, se desfășoară în perioada 11 septembrie 2023 până la 26 aprilie 2024 , fiecare unitate de învățământ preuniversitar având flexibilitatea să își aleagă o săptămână din această perioadă, în care să desfășoare activități legate de schimbările climatice și protecția mediului înconjurător. La nivel național, programul ,,Săptămâna verde,, a fost introdus, pentru prima dată, în anul școlar 2022-2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =