„Boboc Air Show – BOBAS 2018” : Peste 10.000 de oameni au asistat sâmbătă la un spectacol deosebit oferit de elită aviaţiei, piloţi militari şi civili dar şi paraşutişti

0
1016

 

În ciuda vântului puternic, avioanele de vânătoare F16 şi Mig 21 Lăncer au fost vedetele mitingul aviatic. Show-ul aerian este organizat, în fiecare vară, de Şcoala de aplicaţie pentru aviaţie de la Boboc, locul unde se pregătesc toți tinerii piloți militari români.

Aparatele de zbor au făcut lupinguri, tonouri şi au zburat la joasă înălţime. Rând pe rând, piloţii militari şi cei civili şi-au arătat măiestria la manşă.
Spectatorii au aplaudat şi au tresărit la fiecare manevră spectaculoasă a piloților militari și civili.
Avioanele de vânătoare F16 şi Mig 21 Lăncer au fost vedetele mitingul aviatic de la Boboc.
Pentru ca spectacolul să fie total, piloţii au simulat o misiune dintr-un teatru de operaţii. Militarii au deschis focul şi au simulat extragerea unui pilot catapultat într-o zonă ostilă. Inamicii au fost înconjuraţi din aer şi la sol, au fost anihilaţi iar pilotul salvat.
Alături de piloţii militari de la toate bazele aeriene au mai fost prezenţi reprezentanţii Aeroclubului României şi „Iacării” Acrobaţi.. De asemenea, printre cei care au încântat publicul numeros prezent la eveniment a fost și un pilot femeie, Oana Ardeleanu.

Potrivit organizatorilor, la mitingul aviatic organizat de Şcoala de aplicaţie pentru forţele aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc, au participat peste 10.000 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 39