Horoscop 24-30 noiembrie

0
1279

Berbec- trebuie să aveți răbdare și să fiți dispuși să faceți compromisuri și să fiți conciliatori. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut, dar este singurul modul cu care veți reuși să faceți pași înainte în această saptamana.

Taur-munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, iar săptămâna are energii accentuate pe sarcini și responsabilități sau  ordine și supraveghere a salariaților dacă sunteți șefi de departamente.

Gemeni- opozitia Marte-Uranus are efecte volatile, surprinzătoare, care vor crea haos în jur, care vor destabiliza și vor scoate la suprafață ieșiri temperamentale.Vă sfătuiesc să fiți maleabili, calmi pe cât se poate și să nu vă aprindeți paie în cap.

Rac- ideile voastre creative vor fi căutate și multe dintre ele chiar aprobate și finanțate. Sunteți pe cale să le vedeți  puse în practică, deci nu trebuie să fiți timizi pentru a vă exprimă cele mai creative inspirații .

Leu-tensiunea dintre Marte și Uranus alertează axa drumurilor sau a studiilor pentru voi. Uranus are efecte imprevizibile, șocante,în așa fel încât vă sfătuiesc să vă luați măsuri de precauție dacă plecati.

Fecioara- posibil ca performanțele din trecut să vă dea șansă acum  să abordați proiecte importante care se vor baza pe  abilitatea de a mânui  cuvintele. Nu trebuie totuși să vă grăbiți – noile dvs. proiecte ,căci s-ar putea întinde pe mai mult timp.

Balanta- aspectul Marte-Uranus  este un unghi foarte fierbinte, cunoscut pentru posibilele confruntări izvorâte din  accese de furie – în cazul vostru poate cu cineva cu care ați mai avut de-a face și altădată.

Scorpion- bine ar fi să stați rezervați și să păstrați informațiile și intențiile sub cheie  până la începutul lunii ianuarie anul următor.Mulțumiti-vă doar dacă reușiți să aveți răbdare.

Sagetator- dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și acelora cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijinul lor  pe tot parcursul anului, atunci trebuie să faceți cumpărături acum. Referitor la capitolul distracție și dragoste, nu le permiteți prietenilor să vă conducă drumul!

Capricorn-  doriți tot mai mult spațiu sau timp pentru voi , pentru a  gândi și a procesa informațiile pe care le dețineți. Îmbunătățirea sănătății emoționale este în centrul atenției și veți găsi mai plină de satisfacții viața dacă o să rămâneți în umbră.

Varsator- vine o serie de provocări și pentru a  face față trebuie să încercati să  aduceți mai multă ordine în afacerile sau finanțele dvs. Concentrați-vă mai mult asupra problemelor care vă împiedică să înaintați și să prosperați.

Pesti- atrageți  grupuri de oameni și ar putea fi un moment excelent  de a găzdui o petrecere  sau de a vorbi la un eveniment public. Dacă doriți să faceți o schimbare de carieră, puteți lua în considerare posibilitatea unei profesii în domeniul artelor .

Horoscop realizat de Alice Lorena Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 22