MESAJUL DE LA TRIBUNA A DOUA A ARENEI NAȚIONALE CARE A BULVERSAT PE TOATĂ LUMEA

0
1795

Autor: Newss.ro

     Situație incredibilă la meciul Steaua – Manchester City din playoff-ul Champions League. Și nu este vorba despre ceva petrecut pe teren în cel mai important meci al verii din fotbalul românesc. Atenția a fost distrasă de situația fără precedent din tribune. Nicăieri în lume pe un stadion nu s-a mai întâmplat așa ceva.

    Chiar la începutul partidei, la tribuna a doua a Arenei Naționale a apărut o coregrafie uriașă. Mesajul a bulversat pe toată lumea. Pe toate cele trei inele ale tribunei scria ,,Doar Dinamo București”.

     Dinamoviștii și-au asumat această întâmplare și susțin că e vorba despre o ambuscadă planificată minuțios. Chiar în această perioadă Dinamo a lansat campania ,,Doar Dinamo București” în perspectiva meciului de sâmbătă cu marea rivala, Steaua, în campionat. Nimeni nu se aștepta însă ca dinamoviștii să meargă până la a păcăli steliștii la un meci al lor în Champions League.

     Ambuscada ar fi fost atât de bine planificată încât, susțin surse, coregrafia ar fi fost plătită chiar de Becali, care a fost indus în eroare că este vorba de un mesaj pentru Steaua creat de o nouă galerie care s-ar forma după ce echipa a fost părăsită de cei mai fildeli suporteri. La Becali s-a prezentat o așa-zisă firmă care a propus o coregrafie 3D în care să fie marcată aniversarea câștigării Cupei Campionilor în 1986.

     Becali a plătit, iar ,,firma” a lăsat pe scaune, pungi cu vestele pe care trebuia să le poarte fiecare suporter. În realitate însă ele compuneau un cu totul alt mesaj, cel văzut de întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 60