BUZOIANCĂ NOMINALIZATĂ LA PREMIUL “CHEFUL ANULUI”

0
180
Facebook

Proprietara unei pensiuni din Buzău și co-fondatoarea comunității Slow Food Buzău, Juranda Kirschner, este nominalizată pentru prestigiosul premiu “Chef of the Year in the Hotel Industry”. Este vorba despre categoria la care sunt nominalizați cei mai buni bucătari șefi din țară, care dau dovadă de inovație și flexibilitate.

Juranda Kirschner intră în competiție alături de bucătari de la cele mai mari hoteluri din Capitală, unități de 5 stele, și nu numai. Juranda Kirschner s-a născut la București, dar are origini buzoiene, câțiva membri ai familiei sale fiind născuți la Buzău. Este economist de profesie, însă dragostea pentru gătit a determinat-o să își transforme pasiunea într-un stil de viață.

După mai mult de 10 ani petrecuți în Polonia, Paris şi Bavaria, în 2008 a venit în județul Buzău, unde, alături de soțul său, a deschis o pensiune agroturistică  la Rătești, Conacul Grigorescu.

În 2022, cei doi au pus bazele Slow Food Buzău, o comunitate care promovează produsele alimentare sănătoase, obținute pe plan local, în mod tradițional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 73