ROMÂNII, AVERTIZAȚI DE MINISTERUL DE EXTERNE SĂ EVITE CĂLĂTORIILE ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

0
142

Ministerul Afacerilor Externe  reamintește recomandarea adresată cetăţenilor români de a evita orice călătorie în Statul Israel, Palestina, Republica Libaneză şi Republica Islamică Iran, în contextul evoluţiilor de securitate din regiune.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se află pe teritoriile Statului Israel, Palestinei, Republicii Libaneze şi Iranului să manifeste precauţie, să se informeze din surse oficiale cu privire la evoluţiile de securitate şi să respecte cu stricteţe eventualele recomandări sau instrucţiuni ale autorităţilor locale.

Detalii cu privire la avertismentele de călătorie pentru aceste state sunt disponibile pe pagina de internet a MAE – https://www.mae.ro/travel-alerts.

Radu Filip, purtător de cuvânt MAE: ” Prin intermediul misiunilor noastre diplomatice monitorizăm situația și suntem în legătură cu cetățenii români. Până în prezent nu au fost recepționate cereri de sprijin sau asistență consulară.

Recomandăm cetățenilor români care se află pe teritoriul acestor state (Israel, Palestina, Republica Libaneză şi Republica Islamică Iran – n.r.) să manifeste precauție și să se informeze din surse oficiale cu privire la evoluțiile de securitate și, bineînțeles, să respecte cu strictețe eventualele recomandări sau instrucțiuni ale autorităților locale.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 13