STRĂZI “UITATE” DE AUTORITĂȚI, DIN ANII 70, VOR INTRA ÎN REABILITARE

0
348
Strada Crinului

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din municipiul Buzău. În perioada următoare, vor intra în reabilitare completă două artere, Crinului și Heliade Rădulescu, aflate într-o stare avansată de degradare. Atât pe strada Crinului, cât și pe strada Heliade Rădulescu nu s-a mai turnat asfalt din anii  70. Finanțarea este asigurată de Guvern, prin programul Anghel Saligny”, prin care Primăria Buzău a obținut finanțare pentru asfaltarea a 14 străzi din municipiu.

Primarul Constantin Toma anunță că, deși sunt în lucru multe șantiere în oraș, toate vor fi finalizate în acest an.

Ultima asfaltare, în zona rondului de la Drăgaică, a atras multe critici din partea buzoienilor. Din cauza unei erori a proiectantului, traficul în zonă a fost serios afectat, creându-se de multe ori ambuteiaje. În zonă a mai rămas de asfaltat cu ultimul strat banda către pod de lângă trotuarul din dreapta, de trasat marcajele pe carosabil și pe pista de biciclete și de refăcut toate spațiile verzi.

În prezent, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, o stradă foarte importantă pentru traficul din Buzău, se toarnă ultimele straturi de asfalt. Banii pentru această investiție provin dintr-un credit făcut de administrația locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =