AMPLE INVESTIȚII LA SPITALUL DIN RM SĂRAT

0
572

Investiții importante au fost realizate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Unitatea medicală a fost complet igienizată, recompartimentată și dotată cu aparatură modernă. Printr-un proiect cu fonduri europene, spitalul a achiziționat aparatură de ultimă generație pentru Ambulatoriul integrat, dar și pentru mai multe secții și compartimente. De asemenea, în unitatea medicală s-au modernizat instalațiile electrice, precum și cele de ventilare, tratare și purificare a aerului.

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat beneficiază de un aparat RMN, ecografe noi, iar linia de endoscopie a fost reînnoită. Totodată,  Laboratorul de analize medicale a fost dotat cu aparatură nouă și performantă, dar și Laboratorul de radiologie a intrat în posesia unui mamograf și a unui aparat de măsurare a densității osoase.

În unitatea medicală din Râmnicu Sărat au fost demarate, în ultimii ani, mai multe investiții.

Ieri s-au reluat și circuitele normale pentru Camerele de Gardă ale Spitalului. În perioada în care cele patru camere de gardă au fost igienizate, activitatea medicală s-a desfășurat în cadrul Ambulatoriului de Specialitate.

Spitalul Municipal Râmnicului Sărat furnizează servicii medicale în multiple specialități medicale și deservește populaţia din zona urbană Râmnicu Sărat și din comunele limitrofe. Totodată, unitatea asigură asistenţă de urgenţă pentru comunele limitrofe din judeţele Vrancea şi Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 84