SENATORUL PSD, LUCIAN ROMAȘCANU, PREZENT LA SIMULAREA PROCESULUI CRIMINALULUI NAZIST ADOLF EICHMANN

0
154

Liderul social democraților buzoieni, Lucian Romașcanu, a fost prezent alături de mai mulți copii din zeci de școli din România, care  au participat, la invitația  Tovei Ben Nun Cherbis și a Complexul Educational Laude-Reut, la un internship de două zile în Parlamentul României.

Senatorul PSD le-a vorbit copiilor despre  leadership la evenimentul de  la Palatul Parlamentului, în ziua când a avut loc simularea pentru a doua oară a unui proces al unui criminal nazist, Adolf Eichmann.

Parlamentarul buzoian  a precizat pe contul său de pe rețelele de socializare că tema principală a evenimentului a avut loc în sala de plen a Camerei Deputaților unde s-a predat și o veritabilă lecție de istorie.

Simpozioane, workshop-uri și, evenimentul principal, simularea pentru a doua oară a unui proces al unui criminal nazist în sala de plen a Camerei Deputaților.

Odiosul criminal nazist Adolf Eichmann a fost cel rejudecat astăzi într-un proces simulat găzduit de Parlamentul României, sala fiind plină de elevi dornici să participe cu mintea și cu sufletul la pătrunderea istoriei.

Sunt recunoscător că, la sugestia copiiilor, am fost invitat să iau cuvântul și anul acesta și sper că am ajuns, și de această dată, la inimile lor. De asemenea, în cea de a doua zi, le-am împărtășit câteva gânduri legate de leadership.

Felicitări Tova, felicitări tuturor celor implicați! “ a declarat senatorul PSD, Lucian Romașcanu.

44 de liceeni de la șapte școli din București și Sibiu au pus în scenă procesul lui Adolf Eichmann, care a avut loc în 1962. Proiectul a ajuns la ediția cu numărul 15.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =