ÎNCĂ O COMUNĂ BUZOIANĂ RACORDATĂ LA GAZE

0
591
Sursa foto: Arhivă

Cea mai mare comună din județul Buzău, Vadu Pașii, va beneficia de gaze naturale. Aproape 3.300 de familii din satele Blăjani, Focșănei, Gura Câlnăului, Scurtești, Stăncești și Vadu Pașii vor fi racordate la rețeaua de gaze, în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Anghel Saligny. Primul pas a fost făcut chiar astăzi, când autoritățile din Vadu Pașii au predat constructorului amplasamentul viitoarei investiții. Suma alocată proiectului este peste 50 de milioane de lei, rețeaua de gaze urmând a avea o lungime de 65 de kilometri.

Lucrările ar urma să fie demarate cât de curând. Reprezentanții asocierii de firme care se vor ocupa de lucrările de execuție speră ca proiectul să fie finalizat cu mult înainte de termenul stabilit.

Atât constructorii, cât și proiectanții sunt de părere că acest proiect înseamnă o mare provocare, atât din punct de vedere al modificărilor apărute în infrastructura comunei, cât și în ceea ce privește disconfortul ce va fi creat odată cu debutul lucrărilor.

Vadu Pașii este a doua mare comună de lângă municipiul Buzău, după Mărăcineni, care va beneficia de o rețea de gaze naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 10