ROMA, PARIS ȘI DUBAI, PRINTRE PEFERINȚELE DE VACANȚĂ ALE ROMÂNILOR

0
144

Roma, Dubai și Paris se numără printre cele mai căutate locuri pentru vacanțe și city break-uri anul acesta, potrivit unei platforme de călătorii.

Roma este liderul incontestabil al preferințelor, cu 19% dintre utilizatori alegând această destinație. Cei care își doresc să descopere farmecul istoric al Romei pot face acest lucru la prețuri începând de la doar 79 euro/persoană/noapte pentru un city break, incluzând zborul dus-întors și cazarea.

Pe locul doi se află Dubai, atrăgând 17% dintre călătorii. Pentru o experiență luxoasă în Dubai, tarifele pentru un city break încep de la 211 euro/persoană, cu zbor dus-întors și două nopți de cazare la un hotel de 4 stele.

Parisul, orașul iubirii și al romantismului, rămâne o alegere de top, cu 12% dintre călători optând pentru această destinație. Călătorii pot să se bucure de farmecul parizian la tarife începând de la doar 113 euro/persoană pentru un city break cu zbor dus-întors și două nopți de cazare la hotel.

Pe lângă aceste destinații, Barcelona și Milano se numără și ele printre cele mai populare orașe europene, oferind cultură vibrantă și arhitectură impresionantă.

Românii își planifică călătoriile în doi, cu 79% dintre utilizatori căutând city break-uri și vacanțe pentru 2 persoane.

Studiul, bazat pe căutările efectuate pe eSky.ro în perioada 1 ianuarie – 12 februarie 2023, relevă că românii sunt gata să exploreze lumea și să creeze amintiri de neuitat în 2024.

În multe orașe încep să apară diferite taxe, iar în această vară se vor scumpi și biletele de avion.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =