REGULAMENT FORȚAT DE … ÎMPREJURĂRI

0
245

Primăria Buzău se vede nevoită să modifice regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din oraș, pentru a contracara vicleșugurile unor proprietari de mașini, care încearcă să obțină locuri de parcare cât mai bune. Primarul municipiului,  Constantin Toma, spune că unii dintre buzoieni au apelat la o metodă, nu prea ortodoxă, în detrimentul altora, pentru a-și adjudeca gratuit locurile dorite în parcările rezidențiale.

Toma spune că, prin noul regulament, aflat acum în dezbatere publică, se încearcă asigurarea unui loc de parcare pentru fiecare buzoian, care deține o mașină. Primarul a explicat ce se întâmplă și cu persoanele care au mai multe mașini.

Noul regulament acordă noi avantaje autoturismelor electrice și hybrid. Edilul explică și care ar fi modalitatea prin care buzoienii, care dețin sau doresc să-și achiziționeze  un astfel de autoturism, ar putea beneficia, în mod sigur, de un loc de parcare.

De asemenea, conform noului regulament, toate mașinile electrice au gratuitate și în parcările cu plată din muncipiu și, mai mult, sunt scutite de impozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =