ANGAJĂRI LA SERVICIUL DE AMBULANȚĂ

0
542

Și la Serviciul de Ambulanță Județean din Buzău se fac angajări. Serviciul a scos la concurs două posturi de asistent medical generalist și patru posturi de șofer autosanitară II, care nu au putut fi ocupate până acum pentru că angajările au fost blocate de la jumătatea anului trecut.

În cazul asistenților medicali, concursurile vizează un post de asistent medical generalist grad principal la substația Berca și un post de asistent medical generalist la substația Smeeni. Dosarele se pot depune până pe 14 februarie, iar  candidații ale căror dosare vor fi admise vor susține proba scrisă pe data de 26 februarie. Pe 1 martie, cei care care vor obține cel puțin 50 de puncte, vor susține interviul.
De asemenea, din cele 4 posturi de șofer de autosanitară, două sunt disponibile la substația Râmnicu Sărat, un post la substația Nehoiu și un post la substația Pătârlagele.
Dosarele pentru aceste posturi se mai pot depune până pe data de 5 februarie, iar candidații declarați admiși vor susține proba scrisă pe 13 februarie, la sediul Serviciului de Ambulanță Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =