C.N.”B.P.HAȘDEU” DIN BUZĂU, OBLIGAT SĂ PLĂTEASCĂ DAUNE MORALE DE 3000 DE EURO

0
518

Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzău este obligat să îi plătească daune morale de 3.000 de euro unui fost elev. Este vorba despre Andrei Voicu, care, în 2018, când era elev în clasa a XI-a, a postat pe un grup de Facebook al liceului un videoclip al profesoarei sale de desen, însoțit de mesaj ironic. La acea vreme, fapta lui Andrei Voicu a făcut obiectul unei anchete disciplinare, la finalul căreia tânărul s-a ales cu nota 2 la purtare pe primul semestru.

Doi ani mai târziu, Andrei Voicu încheia studiile liceale cu media 9.03 la examenul de bacalaureat. Atunci a început și acțiunea în instanță, iar la capătul a trei ani de procese, pe 7 aprilie 2023, Tribunalul Buzău a dispus anularea deciziilor colegiului buzoian de scădere a notei la purtare a băiatului. Ieri, Curtea de Apel Ploiești a respins recursul formulat de Colegiul Hasdeu, menținând decizia dictată de Tribunalul Buzău.

În vara lui 2023, Andrei Voicu a finalizat studiile Facultății de Psihologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, iar în prezent urmează masterul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 75