ROMÂNIA PROMOVATĂ LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL DE TURISM DE LA MADRID

0
169

România promovează destinații turistice din toate regiunile la primul târg internațional de profil din acest an organizat în aceste zile, la Madrid. După ce au dat greș de câteva ori, cei din delegația noastră au pregătit acum diverse activități, și speră să convingă cât mai mulți străini să ne viziteze.

Deplasarea a costat aproximativ 116.000 de euro, dublu față de anul trecut. O agenție de turism promovează circuitele turistice între 5 și 10 zile, în orașe precum București, Brașov ori Suceava. Străinii sunt invitați să stea la conac și să guste produse tradiționale.

Potrivit Institutului Național de Statistică, anul trecut în 11 luni au ajuns în țara noastră peste 13 milioane de turiști străini, în creştere cu 16,9% faţă de perioada similară din 2022. Totuși, mulți au ales România pentru că este o destinație ieftină.

Ediţia din acest an a Târgului Internaţional de Turism de la Madrid – FITUR  reuneşte în total 9.000 de companii participante, 152 de ţări, inclusiv 96 de reprezentanţe oficiale de destinaţie, şi 806 expozanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 2 = 11