ȘEDINȚA CLM RM SĂRAT DIN LUNA IANUARIE. PE ORDINEA DE ZI: MAJORAREA SALARIILOR ANGAJAȚILOR PRIMĂRIEI

0
235

Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat se va întruni, miercuri, 31 ianuarie, de la ora 16.00, în ședința de lucru ordinară a lunii ianuarie.

Pe ordinea de zi sunt 36 de proiecte de hotărâre dar și alte probleme ale activității curente. Consilierii din Rm Sărat vor aproba bugetul local definitiv de venituri si cheltuieli al municipiului pe anul 2023, bugetul din subventii si venituri proprii definitiv pe anul 2023, precum si bugetul creditelor interne pe anul 2023 si a listei finale a obiectivelor de investitii pe surse bugetare pe anul 2023. De asemenea, aleșii vor supune la vot acordarea unor gratuități pe mijloacele de transport public local pensionarilor din municipiu, cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 lei/lună.

Tot în ședința de miercuri, Consiliul Local Rm Sărat va aproba infiintarea unui nou traseu de transport public local de persoane și vor vota majorarea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din cadrul Primariei cu 5% fata de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 23