“OPPENHEIMER”, FILMUL CU CELE MAI MULTE NOMINALIZARI LA BAFTA

0
221

Drama istorică „Oppenheimer”, unul dintre cele mai apreciate filme de anul trecut, a obținut 13 nominalizări la premiile BAFTA. „Oppenheimer”, un film despre crearea bombei atomice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost urmat de comedia „Poor Things”, cu 11 nominalizări. „Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese, și „The Zone of Interest”, care spune povestea unei familii care trăiește lângă Auschwitz, au primit câte nouă nominalizări.

Oppenheimer”, „Poor Things” și „Killers of the Flower Moon” vor concura pentru premiul cel mare, alături de drama „Anatomy of a Fall” și „The Holdovers”, o comedie care are loc într-un internat de băieți.

Margot Robbie, din ”Barbie”, a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță principală, alături de Emma Stone, starul din „Poor Things”, Carey Mulligan pentru „Maestro”, Fantasia Barrino pentru „The Color Purple”, Sandra Hüller din „Anatomy of a Fall” și Vivian Oparah pentru „Rye Lane”.

Decernarea premiilor BAFTA, cele mai importante premii cinematografice din Marea Britanie, va avea loc la Londra pe 18 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 58