PROXENEȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII BUZOIENI

0
437

7 persoane reținute, mii de euro confiscați, dar și sechestru pe mai multe case și mașini. Este bilanțul descinderilor, de joi, ale polițiștilor buzoieni la locuințele unor indivizi bănuiți de proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală.

În urma celor 21 de percheziții domiciliare efectuate ieri, oamenii legii au ridicat, pentru continuarea cercetărilor, 17.000 de euro, documente, înscrisuri, medii de stocare şi au instituit sechestrul asigurator asupra a 17 imobile şi 17 autovehicule. De asemenea, 16 persoane au fost conduse la audieri, iar 7 dintre ele, cu vârste între 22 şi 42 de ani, au fost reţinute, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Potrivit anchetatorilor, persoanele cercetate ar fi determinat mai multe femei să practice prostituția, pe teritoriul mai multor state europene, cu scopul obținerii unor sume importante de bani. Ulterior, din veniturile obținute ilicit, indivizii ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 1 milion de euro.

Documentarea activităţii infracţionale a suspecților s-a realizat prin cooperarea internaţională a poliţiştilor din Buzău cu autorităţile judiciare din celelalte state europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =