DESCINDERI LA PROXENEȚI

0
518

Descinderi, astăzi, ale polițiștilor buzoieni la locuințele unor indivizi bănuiți de proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală. Trupele speciale ale Poliției au efectuat 21 de percheziții, în judeţul Buzău, în baza unor mandate emise de Tribunalul Buzău.

Potrivit oamenilor legii,  persoanele cercetate ar fi determinat mai multe femei să practice prostituția, pe teritoriul mai multor state europene, cu scopul obținerii unor sume importante de bani. Ulterior, din veniturile obținute ilicit, indivizii ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 1 milion de euro.

Documentarea activităţii infracţionale a suspecților s-a realizat prin cooperarea internaţională a poliţiştilor din Buzău cu autorităţile judiciare din celelalte state europene.

Perchezițiile de astăzi au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la descinderi au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 65