FORȚE PROASPETE LA U.P.U. BUZĂU

0
499

Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău, una dintre cele mai aglomerate secţii din Spitalul Judeţean Buzău, cu sute de pacienţi zilnic primește forțe proaspete. Este vorba despre   trei medici urgentiști noi, care, chiar dacă sunt din alt județ,  au acceptat să vină la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău și să susțină concursurile de angajare pe post.

De asemenea, în afară de cei trei medici urgentiști, personalului UPU i se va alătura încă un medic rezident, care va face gărzi. Toate aceste vești bune vin la scurt timp după ce Nicoleta Popescu – Diaconiță a preluat șefia Unității de Primiri Urgențe Buzău, de la Adrian Zoican, care a fost înlocuit din funcție printr-o decizie luată de comitetul director al unității medicale. Pe lângă medici, Spitalul Judeţean Buzău va angaja, în perioada următoare, şi personal auxiliar de îngrijire.

La finalul anului trecut Spitalul Judeţean Buzău a transmis un memorandum către Ministerul Sănătății pentru deblocarea a peste 100 de posturi de medici, asistenţi, brancardieri, îngrijitori şi personal auxiliar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 87 = 91