AQUAPARK LA BUZĂU, O INVESTIȚIE DE PESTE 9 MILIOANE DE EURO

0
530

Primăria Buzău a dat start unui proiect așteptat cu mare interes de mulți dintre locuitorii orașului. Este vorba despre construcția unui Aquapark, un centru de agrement care se va amenaja pe locul fostului ștrand din Parcul Tineretului.

Chiar la finalul anului trecut, Primăria a lansat licitația de atribuire a contractului de proiectare, execuție și asistență tehnică, o investiție estimată la peste 9 milioane de euro. Potrivit proiectului, viitorul centru de recreere va cuprinde în exterior o piscină cu valuri, una cu apă sărată, tobogane cu apă, două piscine cu jocuri de apă, un lazy river de aproape un kilometru, diverse jacuzzi și o piscină de copii. De asemenea, Aquaparcul din Buzău va avea și spații interioare ce vor găzdui un bazin pentru adulți și unul didactic pentru copii, încălzite pe tot parcursul anului.

Reprezentanții Primăriei Buzău speră ca partea exterioară a centrului de agrement să fie finalizată la vară, astfel încât buzoienii să se bucure de bazinele cu apă încă din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =