AMENZI DE PESTE 9,5 MILIOANE LEI DATE DE POLITIȘTI ÎN MINIVACANȚA DE ANUL NOU

0
260

Poliţiştii au aplicat mii de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 9.5 milioane de lei, în cadrul acţiunilor efectuate în minivacanţa de Anul Nou în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de cetăţeni, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi. In perioada 29 decembrie -2 ianuarie, oamenii legii au intervenit la peste 14 800 de evenimente, dintre care peste 80 la sută au fost sesizate prin 112.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile naţionale pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave. De asemenea, au fost monitorizate, în special, traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1 şi A3 şi sectoarele dinspre punctele de trecere a frontierei.

Au fost reţinute aproape 2 200 de permise de conducere şi retrase peste 950 de certificate de înmatriculare.

Comparativ cu anul trecut, în această perioadă, numărul accidentelor rutiere a scăzut cu 42%, al persoanelor decedate în accidente rutiere cu aproximativ 35%, iar al persoanelor rănite grav cu 48%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 77