PRIMARUL TOMA NU CEDEAZĂ PRESIUNILOR

0
411

Regulile noi impuse de Primăria Buzău pe Bulevardul Unirii, potrivit cărora staționarea și parcarea sunt strict interzise, au produs și primele efecte. Încă din weekend, buzoienii care își parcau mașinile pe bulevard au ,,primit” notificări prin care erau anunțați că începând cu 18 decembrie nu mai au voie să parcheze, riscând sancțiuni drastice. Desființarea a sute de locuri de parcare a provocat nemulțumirea oamenilor.

Impunerea noilor reguli pentru fluidizarea traficului pe cel mai mare bulevard din oraș duce în același timp și la blocaje pe celalalte artere din Buzău. Spre exemplu, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu se circulă bară la bară, iar orice drum, făcut inițial în câteva minute, a devenit un adevărat coșmar pentru șoferi. Pe întreg bulevardul Unirii au rămas doar 44 de locuri de parcare, amenajate în alveolele de la fostele stații ale autobuzelor. Orice mașină găsită în alt loc decât în alveole va fi ridicată, iar proprietarul sancționat. Chiar dacă măsura a stârnit indignare printre buzoieni, primarul Constantin Toma spune că nu va renunța la regulile impuse.

Haosul creat în oraș, acum în pragul sărbătorilor de iarnă, l-ar putea costa scump pe primarul Constantin Toma. El recunoaște că la alegerile locale de anul viitor, buzoienii ar putea să-l taxeze pentru măsurile luate în decursul acestui mandat.

Șoferii care parchează pe Bulevardul Unirii vor plăti scump ilegalitatea. Mașinile vor fi ridicate, iar proprietarii vor fi nevoiți să achite 500 lei, plus 100 lei pentru fiecare zi în care mașina stă în depozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 74