BILETE DE TREN MAI SCUMPE

0
246

CFR Călători a schimbat tarifele biletelor de tren. Astfel, cei care vor alege să meargă cu trenul vor plăti un alt preţ decât erau obişnuiţi până acum, în funcţie de tipul de transport feroviar ales – Regio (R), InterRegio (IR) sau InterCity (IC) – dar şi în funcţie de locul la clasa I sau clasa a II-a.

Pentru un bilet de tren Regio, vechiul tren CFR Personal, preţul biletelor porneşte de la 5,50 lei la clasa I şi poate ajunge până la 115,50 de lei, pentru un drum lung, de peste 400 de kilometri.

Tot de depăşeşte 500 km este taxat cu 25 de lei extra la suta de kilometri. La clasa a II-a, cel mai ieftin bilet de tren costă 5 lei, iar cel mai scump 72 de lei.

Costurile percepute de CFR Călători pentru un drum cu trenul InterRegio sunt ceva mai ridicate. Astfel, biletele de tren pornesc de la 14 lei la clasa I şi ajung la 252 de lei la clasa I şi 174 de lei la clasa a II-a.

Un bilet de tren InterCity poate costa  cel mai mult 290 de lei, la clasa I. Noile tarife anunţate de CFR sunt valabile în perioada 2023-2024.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 75