MECIURI SPECTACULOASE

0
323

Mai puțin vizibilă, liga a IV-a de fotbal are farmecul ei și propune microbiștilor buzoieni meciuri spectaculoase, în fiecare weekend.

Dovadă și runda a 13-a a eșalonului superior din fotbalul buzoian, care a adus față în față, într-un veritabil derby, două dintre favoritele la barajul ce duce către Liga a III-a,  Team Săgeata și Știința Cernătești. Echipa din Săgeata s-a impus cu 4 la 2, apropiindu-se la „doar” 10 puncte de liderul incontestabil, Voința Lanurile.Liderul ligii a 4-a n-a avut probleme în a mai bifa o victorie, câștigându-și meciul de acasă, 3-0 în compania celor de la Carpați Nehoiu.

O altă pretendentă la promovare, Montana Pătârlagele, s-a impus pe teren propriu, 3-1 cu Unirea Stâlpu. Campioana sezonului trecut e abia pe locul 4, cu 28 de puncte, unul mai puțin decât Știința Cernătești.

În clasament, Voința Lanurile conduce autoritar, având 40 de puncte, dar și un meci în plus. Cei din Lanurile au un parcurs aproape impecabil, cu 13 și un singur egal. Team Săgeata și Știința Cernătești completează podiumul, cu câte 30, respectiv 29 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 55