ÎN MINIVACANȚĂ, LA DATORIE

0
250

Angajații Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie și în minivacanța de 1 Decembrie. În județul Buzău, în medie, zilnic, aproximativ 130 de poliţişti din toate structurile operative vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările publice de amploare organizate de Ziua Naţională, fie ele concerte, parade militare, ori spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă.

În zone precum cluburi, discoteci sau, locuri de agrement, echipajele de poliţie şi de jandarmerie vor organiza acţiuni punctuale pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă. De altfel, deschiderea târgurilor de Crăciun și desfășurarea lor în bune condiții sunt printre principalele obiective ale jandarmilor buzoieni.De asemenea, peste 150 de pompieri buzoieni vor fi pregătiţi să intervină pentru salvarea cetăţenilor şi a bunurilor lor în cazul producerii unor situaţii de urgenţă sau pentru acordarea primului-ajutor medical.

Turiştii care aleg să petreacă această minivacanţă în zona de munte a județului Buzău sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe trasee dificile fără echipament şi pregătire corespunzătoare şi să evite drumeţiile până la ore târzii sau când condiţiile meteorologice sunt schimbătoare. De asemenea, oamenii legii le recomandă să nu hrănească şi să nu se apropie de animalele sălbatice, care pot fi periculoase. În caz de nevoie, turiştii pot cere ajutorul jandarmilor montani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 50