ÎNCEP SIMULĂRILE EXAMENELOR NAȚIONALE

0
291

Elevii de clasa a VIII-a din județul Buzău vor susține săptămâna viitoare simularea județeană a Evaluării Naționale 2024. Potrivit procedurii publicate de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, pentru elevii de clasa a VIII-a, proba la Limba și literatura română are loc pe 20 noiembrie, iar cea la Matematică pe 21 noiembrie. Rezultatele vor fi comunicate pe 4 decembrie.

Accesul elevilor în sălile de clasă este permis până la ora 8:30. Probele încep la ora 09:00 și durează 2 ore, din momentul primirii subiectelor de către elevi. Simularea județeană a examenului de Bacalaureat 2024 are loc în perioada 27-29 noiembrie. Probele de simulare a Examenului Național de Bacalaureat au o durata de 3 ore din momentul primirii subiectelor de către elevi.

Rezultatele elevilor nu vor fi trecute în catalog. Ele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 56