MAI PUȚINE AJUTOARE PENTRU CĂLDURĂ

0
482

A scăzut numărul celor care vor primi ajutoare pentru încălzirea locuinței, pe timpul iernii, la Rm. Sărat. Aproximativ 1100 de persoane au depus, până în prezent, cereri pentru acordarea sprijinului financiar. Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pentru un singur sistem utilizat pentru încălzirea imobilului, pe perioada sezonului rece, și numai pentru locuința de domiciliu sau, după caz, de reședință. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat consideră că oamenii au renunțat să mai depună solicitări, deoarece nu s-au mai modificat tranșele și cuantumul ajutorului pentru încălzirea locuinței.

Și creșterea venitului pe familie ar putea fi unul dintre motivele pentru care numărul cererilor este mai mic comparativ cu anii anteriori.

Orice modificare privind componența familiei, veniturile, domiciliul sau schimbarea furnizorului se comunică în termen de 5 zile de la data la care a intervenit modificarea, printr-o nouă Cerere – Declarație pe propria răspundere, depusă la sediul Direcției de Asistență Socială Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 46