UN TRASEU EXCLUSIVIST CU TRENUL, PRIN ROMÂNIA

0
264

Zeci de turiști din America și Australia au plătit sume generoase ca să ne viziteze țara cu trenul. Traseul exclusivist este organizat de o companie din Marea Britanie, iar turul promovează castelele Transilvaniei și peisajele rurale autentice. Trenul a oprit în Sinaia și Brașov, iar străinii au vizitat, printre altele, castelul Bran și castelul Peleș. Priveliștea din barul trenului de lux este remarcabilă. Călătorii servesc băuturi fine și se lasă purtați de imagini de poveste.

De la Istanbul până în România și Budapesta, pentru acest traseu au plătit între 10.000 și 20.000 de dolari. Luxul în acest tren este definit și de spațiul generos pus la dispoziția clienților. Cușeta are un pat dublu, o măsuță pentru laptop și baie proprie. Foarte apreciate sunt și preparatele oferite de cele două restaurante. Călătoria durează șapte zile, iar ghizii le povestesc turiștilor despre istoria țării noastre. Mulți sunt impresionați și de peisajele rurale și ne promovează țara.

38 de turiști sunt din America și Australia. În total sunt 13 călătorii cu trenul pe distanțe lungi care includ și Drumul Mătăsii, Comorile Uzbekistanului, Spectaculoasa Elveție și Odiseea Caspică. Locurile sunt rezervate și cu 12 luni înainte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 19