SENATORUL LUCIAN ROMAȘCANU: „Primarii PSD Buzău își înțeleg menirea și lucrează cu rezultate concrete pentru oameni”.

0
198

Săptămână plină de evenimente semnificative pentru comunitățile locale din Berca și Mărăcineni. Dacă la Mărăcineni amplul proiect de alimentare cu gaze este aproape de final, punându-se la punct ultimele detalii, la Berca au fost deja inaugurate o sală modernă de sport și un nou sediu al primăriei.

Buna administrare a celor două comune a fost evidențiată și de senatorul Lucian Romașcanu, care a postat pe pagina sa de Facebook despre evenimentele la care a participat.

La Berca, senatorul Romașcanu a luat parte la inaugurarea noului sediu al primăriei, care reprezintă o modernizare esențială pentru administrarea eficientă și la inaugurarea sălii de sport. În încheierea vizitei la Berca, senatorul Lucian Romașcanu a transmis felicitări primarului Ionel Dobrița și echipei sale pentru realizările semnificative, subliniind astfel recunoașterea eforturilor depuse pentru binele comunității:

La Berca am participat la inaugurarea noului sediu al primăriei, un sediu modernizat, care răspunde nevoilor administrației dar și celor ale oamenilor care așteaptă de servicii de calitate. Tot la Berca am inaugurat sala de sport și am asistat la câteva minute ale unui meci de handbal între două echipe de fete talentate și ambițioase. Felicitări primarului Dobrița Ionel și echipei sale pentru numeroasele realizări pentru Frumoasa Berca,” a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

La Mărăcineni, senatorul Romașcanu a participat la o ședință de progres privind stadiul proiectului de alimentare cu gaze a localității. Această inițiativă reprezintă o realizare impresionantă pentru peste 4.000 de gospodării din Mărăcineni, asigurându-le accesul la o sursă de energie curată și accesibilă. Proiectul a fost realizat printr-un efort comun al primarului Dumitru Constantin, recunoscut ca fiind un lider dedicat total comunității, al autorităților centrale și al Transgaz.

La Mărăcineni am participat la o ședință de progres privind stadiul proiectului de alimentare cu gaz a localității. Este o imensă realizare pentru peste 4.000 de gospodării din Mărăcineni, o investiție majoră asigurată printr-un efort comun al primarului Dumitru Constantin, un primar excepțional, împreună cu administrația centrală și cu Transgaz,” a completat președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu.

 

Cele două evenimente subliniază angajamentele administrațiilor publice locale și centrale față de dezvoltarea și bunăstarea comunităților din județ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =