PERCHEZIŢII LA O PERSOANĂ DIN RM SĂRAT, BĂNUITĂ DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC. VIDEO + FOTO

0
342

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat trei percheziții domiciliare, la imobile utilizate de o persoană bănuită de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2022 – septembrie 2023, un bărbat ar fi comercializat, în mod repetat, către consumatori, din Râmnicu Sărat, diverse cantităţi de canabis, cu prețul de 60 de lei pentru o doză.

În urma percheziţiilor, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 5 mililitri de ulei de canabis, aproximativ 800 de grame de canabis, depozitat în diverse ambalaje, mai multe dispozitive specifice cu urme de substanţă albă pulverulentă, susceptibilă a avea efect psihoactiv, 60 de folii de staniol cu materie vegetală și 3 telefoane mobile.

De asemenea, au mai fost descoperiți și ridicați 13.800 de lei şi 1.350 de euro.

La data de 4 octombrie a.c., procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bănuitului.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Buzău a admis propunerea de arestare preventive a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 76 = 86